De Camping

Weg van alle drukte, weg van de beslommeringen van alledag. Wij garanderen U rust, ruimte en pure natuur. Vanuit uw tent of caravan stapt u in een 900 ha groot natuurgebied van moeras en bossen. Onze boerderij ligt 2 kilometer van het prachtige peeldorp HELENAVEEN. Helenaveen biedt u een verscheidenheid aan natuurgebieden die u per auto, fiets of al wandelend kunt ontdekken. Verder zijn er talloze schitterende visstekjes te vinden langs de vaarten.

Proef de Brabantse gezelligheid en gemoedelijheid in de omliggende Peeldorpen ASTEN, DEURNE en MEIJEL. Een bezoek aan het Peelse bezoekerscentrum "Mijl op Zeven" op de grens van Asten en Ospel is zeker de moeite waard. Er zijn daar ook diverse schitterende wandelroutes.

Wilt u liever naar hartelust winkelen, dan zijn grote steden als Venlo en Eindhoven binnen een half uur te bereiken.

Het VVV en diverse andere organisaties bieden U een keur aan fietsroutes die U vanuit onze camping zowel in Brabant als in Limburg kunt bereiken.

De camping gelegen tegen een van de grootste Peelgebieden van Nederland heeft zo'n 25 ruime campingplaatsen. Deze plaatsen bevinden zich op twee schitterende aan elkaar grenzende grasvelden.

Onze sanitaire voorzieningen zijn erg netjes en hygiƫnisch. U heeft de beschikking over 3 toiletten, 3 douches en 2 urinoirs. Verder is er een ruimte met een aanrecht met de mogelijkheid om af te wassen.