SVR.nl

Steeds meer recreanten zoeken voor hun vakantie de rust van het platteland en het contact met het boerenleven. Het SVR "Stichting Vrije Recratie" is de grondlegger van het kamperen bij de boer.

zobrabant.nl

De regio Zuidoost-Brabant bestaat uit de gebieden de Kempen en de Peel. In dit gevarieerde landschap vindt U tal van recreatiemogelijkheden.

Helenaveen.com

Helenaveen, een dorpje uit de turf geboren is een dorpje gelegen in Zuidoost-Brabant tegen de Limburgse grens. Het dorp ligt midden in een prachtige natuurrijke omgeven

Asten.nl

Het is Asten wat de klok slaat. Asten heeft zich ontwikkeld tot een moderne gemeente waar het plezierig wonen en recreëren is. Asten biedt zowel inwoners als toeristen een gevarieerd pakket aan voorzieningen

Deurne.nl

Deurne is onlosmakelijk verbonden met de Peel, een uniek veengebied met vennen, moerassen, vaarten en bossen. Vele kunstenaars voelen zich in de periode van turfwinning thuis in Deurne.

VVVDeurne.nl

Deurne Promotions wil het toeristisch-recreatieve aanbod binnen de gemeente Deurne stimuleren en daar waar nodig ontwikkelen en vernieuwen.

Staatsbosbeheer.nl

Staatsbosbeheer kiest in haar visie een blijvende, respectvolle relatie tussen mens en natuur. Op deze pagina vindt U informatie over o.a. bezoekerscentrum "Mijl op Zeven" en diversen andere wetenswaardigheden over de Peel.

André Vervuurt

André Vervuurt werd bekend als kenner van de geschiedenis van Helenaveen en schreef een aantal boeken en brochures over dit dorp. Zijn website vertelt alles over Helenaveen.