Kamperen bij Camping de Peelkant

Neem een ​​pauze weg van de drukte en drukte van alledaagse beslommeringen

Weg van alle drukte, weg van de beslommeringen van alledag. Wij garanderen U rust, ruimte en pure natuur. Vanuit uw tent of caravan stapt u in een 900 ha groot natuurgebied van moeras en bossen. Onze boerderij ligt 2 kilometer van het prachtige peeldorp HELENAVEEN. Helenaveen biedt u een verscheidenheid aan natuurgebieden die u per auto, fiets of al wandelend kunt ontdekken. Verder zijn er talloze schitterende visstekjes te vinden langs de vaarten.

Proef de Brabantse gezelligheid en gemoedelijheid in de omliggende Peeldorpen ASTEN, DEURNE en MEIJEL. Een bezoek aan het Peelse bezoekerscentrum "Mijl op Zeven" op de grens van Asten en Ospel is zeker de moeite waard. Er zijn daar ook diverse schitterende wandelroutes.      Wilt u liever naar hartelust winkelen, dan zijn grote steden als Venlo en Eindhoven binnen een half uur te bereiken en de Designerstad Roermond.   Het VVV en diverse andere organisaties bieden U een keur aan fietsroutes die U vanuit onze camping zowel in Brabant als in Limburg kunt bereiken.

De camping gelegen tegen een van de grootste Peelgebieden van Nederland heeft zo'n 25 ruime campingplaatsen. Deze plaatsen bevinden zich op twee schitterende aan elkaar grenzende grasvelden.

Onze sanitaire voorzieningen zijn erg netjes en hygiënisch. U heeft de beschikking over 3 toiletten, 3 douches en 2 urinoirs. Verder is er een ruimte met een aanrecht met de mogelijkheid om af te wassen.

We verwelkomen goed opgevoede huisdieren, maar zouden vragen dat ze te allen tijde aangelijnd zijn op de camping en in de plaatselijke bossen, want er is een enorm scala aan dieren in het wild in onze omgeving.

We verwelkomen zelfs paarden / pony's die met traditionele caravans werken, bel ons gewoon om een tussenstop te maken met vers hooi en water. Groepen of clubs op afspraak. Wifi is beschikbaar op de hele site. 

© Copyright 2021 Camping De Peelkant 
All Rights Reserved

Website was designed with Mobirise themes